Planet Ads
Image default
Bedrijven

Voor een bouwproject heeft u een schone grond verklaring nodig

Vroeger vond men het niet noodzakelijk om bij bouwprojecten rekening te houden met het milieu. Bouwmaterialen en gevaarlijke stoffen werden overal gedumpt, waardoor er schade aan het milieu ontstond. Wanneer u een stuk grond gekocht heeft om panden te bouwen, kan het voorkomen dat uw grond onderzocht en gesaneerd moet worden. Met een schone grond verklaring van Hattink Advies B.V. begint u zorgeloos aan uw project, zonder dat u achter ontdekt dat de grond door bijvoorbeeld een voormalige fabriek vervuild is. Begin uw bouw met een goede start en ga voor een schone grond verklaring.

Een schone grond verklaring nodig? Op deze manier helpt de specialist u

Wilt u zeker zijn van een zuivere grond als u gaat bouwen? Met een schone grond verklaring van Hattink B.V weeet u zeker dat de grond schoon is en dat u er veilig kunt bouwen. U wilt natuurlijk niet dat de mensen die in het pand gaan werken ziek worden van schadelijke stoffen. De specialist helpt u met bodemadvies, grond- en baggerspecialisatie, kwaliteitszorg en arbeidsveiligheid. Alles om ervoor te zorgen dat uw bouwproject ongestoord door kan gaan. Kiest u voor een schone grond verklaring van Hattink Advies B.V., dan weet u zeker dat u veilig zit. Laat u daarom op een specialistische manier helpen, help de natuur een handje en bouw zorgeloos hetgeen dat u in gedachten heeft.

Specifiek onderzoek is nodig voor een schone grond verklaring

Wilt u weten of er sprake is van bodemverontreiniging als u gaat bouwen? Vraag dan de hulp van een professioneel bedrijf. Op die manier komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en weet u precies hoe u op de situatie moet inspelen. Hattink Advies B.V. helpt u met verschillende zaken, om erachter te komen hoe het met uw perceel gesteld is. De specialisten beoordelen of een vervolgonderzoek en eventuele bodemsanering nodig is. Zij zorgen voor de juiste aanpak en adviseren u vervolgens over de vervolgstappen die nodig zijn. Samen met Hattink Advies B.V. zoekt u naar een adviesbureau dat de werkzaamheden uitvoert. De specialist gaat samen met u en de uitvoerende partij rond de tafel zitten om over de prijs te onderhandelen en tot een goed eind te komen.

Gerelateerde artikelen

Peindre de partout

Een grafsteen ontwerpen doet u eenvoudig online

Sneller naar de bal op de squashbaan | Quality Squash Stores