Planet Ads
Image default
Auto

Citroën Berlingo leasen en milieuvriendelijk rijden

Als particulier kun je tegenwoordig net zo gemakkelijk een auto leasen in plaats van kopen. We huren immers steeds meer. Woningen, telefoontoestellen, keukenapparatuur, waarom dan niet een auto. Zo kun je bijvoorbeeld al een Citroën Berlingo leasen vanaf €209,- per maand. Met een leasecontract ben je automatisch verzekerd, kun je zelf de extra’s die bij de auto geleverd worden samenstellen en rij je altijd in het nieuwste model. En de nieuwe Citroën Berlingo is nu nog beter voor het milieu. 

Blue HDi-dieselmotoren

Sinds 2013 is de nieuwe emissiestandaard van de Europese Unie van kracht, de Euro 6, die de uitstoot van CO2 in Europese voertuigen moet reguleren. Als je nu dus een Citroën Berlingo zou leasen, heb je gegarandeerd een auto die aan de nieuwste richtlijnen voldoet. De nieuwe Beringo is uitgerust met een Blue HDi-dieselmotor die opvalt door zijn lage brandstof verbruik. Maar nieuwe motor is niet alleen goed voor het milieu, hij is ook beter voor de bestuurder. Zo is het lage brandstofgebruik niet alleen te merken in de ozonlaag, maar je merkt het ook in de portemonnee. Door een betere inwendige efficiency heeft de motor ook nog eens minder wrijving, waardoor je nog lekkerder rijdt.

Waar kan ik de Citroën Berlingo leasen?

Je kunt natuurlijk voor het leasen van de Citroën Berlingo terecht bij de plaatselijke Citroën dealer, maar er zijn nog veel meer opties. Sinds de populariteit van het particulier leasen aan het toenemen is, duiken er steeds meer leasebedrijven op die zich hierin specialiseren. Voor de ondernemer zijn er ook bedrijven die zich speciaal richten op het leasen van bedrijfswagens, waaronder dus de Citroën Berlingo. Deze bedrijven zijn bekend met de voorkeuren die verschillende ondernemers hebben en kunnen je nog gerichter helpen met het samenstellen van het beste leasecontract. Zo ben jij als ondernemer altijd verzekerd van de beste deals.

http://www.bedrijfsbusleasen.nl/super-deals/citroen-berlingo-leasen

Gerelateerde artikelen

Voordelen van elektrisch rijden

Citroen C1 lease

Een Volkswagen Caddy leasen, verstandig in het geval van zekerheid