Planet Ads
Image default
Auto

Een Volkswagen Caddy leasen, verstandig in het geval van zekerheid

Je wilt een auto met veel rijcomfort, veel moderne toepassingen en vooral veel ruimte. Een nieuwe Volkswagen Caddy zou de ideale uitkomst zijn. Je twijfelt echter of je een gloednieuw model wilt kopen. Het bedrag is hoog en er bestaat altijd een kans dat je wagen ten prooi valt aan serieuze schade of diefstal. Je zult je wagen dus goed moeten verzekeren en ook daaraan zijn weer kosten verbonden. Een nieuwe aankoop hoeft dus niet altijd voordelig te zijn, maar er een andere optie: je kunt ook een Volkswagen Caddy leasen

Leasen biedt voordelen

Wanneer je besluit een Volkswagen Caddy te leasen, krijg je van de leasemaatschappij het laatste model tegen betaling van een vast maandelijks leasebedrag. Het maandbedrag dat je in het geval van leasen betaalt, ligt vaak hoger dan het bedrag dat je betaalt als je een wagen op afbetaling rijdt. Het grote voordeel van leasen is echter dat de kosten voor groot onderhoud, verzekering en wegenbelasting voor rekening van de leasemaatschappij zijn. Alleen de kosten voor brandstof dien je zelf te betalen. Wanneer het leasecontract ten einde is, bestaat de mogelijkheid dat je de auto kan overnemen tegen betaling van de dagwaarde. 

Zorg voor stabiliteit

Alvorens je besluit dat je een auto gaat leasen, is het wel aan te raden dat je enige (financiële) stabiliteit hebt ten opzichte van je autogebruik. Volgens een leasecontract dien je maandelijks een vastgesteld aantal kilometers te rijden en uiteraard dien je daarvoor zelf ook rekening mee te houden met de brandstofkosten. Als je bijvoorbeeld een leasecontract voor twee jaar hebt, moet je er dus ook zeker van zijn dat je twee jaar lang aan de voorwaarden van het leasecontract kan voldoen. Zorg voor voldoende stabiliteit en dan is leasen een uitstekende optie.

http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen

Gerelateerde artikelen

Lease auto zakelijk gebruiken

Citan leasen op de zaak

Citro├źn Berlingo leasen en milieuvriendelijk rijden