Planet Ads
Image default
Auto

Goedkoop auto leasen voor privégebruik

Een auto leasen wordt steeds aantrekkelijker gemaakt voor particulieren. Goedkoop auto leasen is eenvoudiger dan ooit. Private lease is nog relatief nieuw, maar nu al kan worden gesteld dat de leaseprijzen nu lager liggen dan in het eerste jaar. De leasetarieven worden lager omdat er steeds meer concurrentie bij komt. Waar je eerst nog de keuze uit een handjevol leasemaatschappijen had voor private lease kun je nu bij tientallen maatschappijen terecht voor deze leasevorm speciaal voor particulieren. Een hogere concurrentie betekent vrijwel altijd dat de prijzen dalen. Hier kan je natuurlijk nu goed van profiteren wanneer je goedkoop een auto wilt leasen.

Goedkoop een auto leasen die bij je past

De mogelijkheden op het gebied van private lease worden natuurlijk ook steeds breder naar mate er meer leasemaatschappijen bij komen die deze leasevorm aanbieden. Aanvankelijk waren er uitsluitend kleine auto’s beschikbaar voor private lease, zoals de Toyota Aygo of de Peugeot 107. Echter, nu zijn er ook tal van mogelijkheden om goedkoop een auto te leasen die meer ruimte te bieden heeft. Zo kan je nu ook een gezinsauto leasen tegen een aantrekkelijk maandbedrag. Je kunt een keuze maken uit luxe wagens, gezinsauto’s, zogenaamde boodschappenauto’s of bijvoorbeeld sportieve lease auto’s.

Zo goedkoop mogelijk leasen

Wanneer je niet heel erg geeft om het merk en type auto dat je rijdt, dan kan je natuurlijk volledig uitgaan van de prijs. Hoe minder eisen je stelt, hoe goedkoper je uit kan komen. Echter, er zit soms wel een addertje onder het gras waar je zeker op moet letten als je zo goedkoop mogelijk een auto wilt leasen. Het is namelijk zo dat er voor particulieren ook een goedkope leasevorm bestaat waarna je de auto mag houden. Deze maandtarieven liggen aanzienlijk lager dan die van private lease, maar het is wel nodig om voorafgaande aan de contractperiode een aanbetaling te doen.

http://www.goedkoopautoleasendirect.nl/

Gerelateerde artikelen

Citan leasen op de zaak

Het leasen van een bedrijfswagen

Een auto leasen als particulier