Planet Ads
Image default
Auto

Een auto leasen als particulier

Misschien denk je bij het idee van een auto leasen nog steeds aan een auto van de zaak. Dit is niet gek want het leasen van een auto werd erg populair als toepassing voor een auto van de zaak. Het is ook niet gek dat dit zo is, want je moet met een lease auto vaak een afgesproken aantal kilometers afleggen en het is natuurlijk voor de hand liggend dat je voor je werk altijd dezelfde hoeveelheid kilometers aflegt. Maar toch is het beeld van een lease auto alleen als auto van de zaak erg ouderwets. Als particulier kun je tegenwoordig prima een auto leasen

Wat zijn de voordelen van een auto leasen voor een particulier?

Als particulier is het erg aantrekkelijk om te leasen als je een auto liefhebber bent, want je kunt elke 2 jaar een nieuw auto uitzoeken. Het is dus echt een soort kind in de snoepwinkel situatie. Ideaal als je echt een fan bent van auto’s. een ander voordeel waar je als particulier van kunt genieten is dat wanneer je bijvoorbeeld een Renault Trafic leasen gaat, dan kun je deze auto helemaal naar eigen smaak laten afwerken met alle extra’s die bij jou passen. Je kunt de auto dus helemaal persoonlijk maken.

Is privé leasen ook goedkoper dan kopen?

Of het privé leasen van een auto goedkoper is, dat is erg afhankelijk van de situatie. Het is simpelweg een rekensommetje dat je zelf even moet maken. Je hebt te maken met maandelijkse kosten. Daar moet je dan de verzekering en belastingkosten vanaf trekken en dit bedrag moet je dan vermenigvuldigen met het aantal maanden dat je wil betalen. Als het eindbedrag minder is dan wanneer je de auto zou kopen, dan ben je dus daadwerkelijk goedkoper uit.

http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen

Gerelateerde artikelen

Voordelen van elektrisch rijden

Auto onderdelen online kopen steeds populairder

Het leasen van een bedrijfswagen